Engedélyek

A Majoros Kft. tevékenységi köreihez szükséges összes hatósági engedéllyel rendelkezik.

A Majoros Kft. jogosult veszélyes és nem veszélyes hulladékok közúti szállítására, kereskedelmére, melyet a PE/KTF/4287-10/2017. sz. engedélyünk alapján végzünk. Szállító gépparkunk folyamatos fiatalítás, fejlesztés, korszerűsítés alatt van, melyben az ADR-es 0,5 tonna teherbírású teherautótól a 24 tonna teherbírású teherautóig darabárus, ömlesztett és tartányos kivitelben minden megtalálható. Megegyezéstől függően a hulladék szállítás előtt a hulladékokat összeférhetőségtől függően deponáljuk, válogatjuk, majd ADR-es szállításhoz előkészítjük ( csomagolás, jelölés, bárcázás, matricázás, stb.) az általunk biztosított UN minősített göngyölegekbe,majd cseregöngyölegeket is biztosítunk partnereink számára. A hulladék gyűjtésére vonatkozólag partnereinket tanácsadással segítjük a szabályszerű hulladékgazdálkodási feladatok ellátása érdekében.

A Majoros Kft. Fűzfői Ipari Parkban üzemelő Hulladékkezelő telephelyére beszállított hulladékok kezelését a VE-09Z/03859-08/2017. és VE-09Z/03859-10/2017. sz. kezelési engedélyeink alapján végezzük. Fontos, hogy a hulladékok a szállítás és rakodás során ne keveredhessenek. A telephelyen átvett hulladékokat hulladék nyilvántartási rendszerünkbe azonnal felvezetjük, így a hulladék bevallást illetőan naprakészek vagyunk. A Majoros Kft. telephelyén kezelt hulladékok ezután lerakóba, újarhasznosító üzembe, végártalmatlanítóhoz kerül, ahol elérik végleges céljukat.

 

Forródrót: +36 76 410 257
Ajánlatkérés
Az ajánlatkérés gombra kattintva kérjen tőlünk ajánlatot kötelezettségek nélkül. Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén.

2024 © Minden jog fenntartva!
weboldal készítés: webmestered.hu