Szolgáltatások

Ipari tisztítás

Erősen szennyezett felületek, homlokzatok, ipari csarnokok mechanikai és vizes, vegyszeres tisztítását végezzük a legmodernebb technikával, technológiával. Ipari üzemekben a gépek és környezetük tisztítását másodlagos szennyezés nélkül, un. zárt vízsugaras önfelszívó rendszerrel is vállaljuk. A speciális tisztítás felkészült, képzett szakemberekkel, környezetvédelmi és biztonságtechnikai szakirányítás mellet történik, melynek eredménye az első osztályú minőség és a megrendelők elégedettsége.

Vízkezelés, purátortisztítás

Olaj-víz leválasztók, ülepítők, zsírfogó rendszerek üzemi karbantartását, tisztítását, a keletkezett hulladékok szakszerű kitermelését, szállítását, kezelését végezzük. A tisztítás történhet egyedi megrendeléssel és ütemezett (évente több alkalommal) tisztítás keretében. Speciális technológiánknak köszönhetően csak a hulladékot termeljük ki és szállítjuk el ártalmatlanításra, a tiszta vizet nem. Ennek eredménye a hulladék minimalizálás, melynek köszönhetően a Megrendelő környezetterhelése és költségei is jóval alacsonyabbak.

Az egyedi tisztító rendszerrel felszerelt géppark önmaga képes a víztelenítést, iszapkitermelést, csatorna tisztítást és a mosást is elvégezni. Engedélyeink birtokában jogosultak vagyunk beszállással végzett tevékenység keretében az aknákban végzett tisztítások, karbantartások elvégzésére is. Munkavállalóink jól képzett, vizsgázott kollégák, akik magas szintű munkáját az összeszokottság, tapasztalat és minőség jellemzi.

Tartálytisztítás

A MAJOROS KFT az 1/2016. (I.5.) NGM rendelet szerint jogosult a veszélyes (éghető, gyújtó hatású, maró, mérgező, környezet szennyező) folyadékok és olvadékok tárolására szolgáló, nyomástartó edénynek nem minősülő tartályok helyszíni technológiai szerelésére (hegesztéssel és anélkül), tisztítására, időszakos vizsgálatára, szivárgásvizsgálatára. A tartálytisztítást teljeskörű szolgáltatásként nyújtjuk, mely magában foglalja a tartályban maradványként jelentkező hulladék, üledék kitermelését, a tisztítást, mosást, mosatási folyadék kitermelését, vizsgálatokat, karbantartásokat, veszélyes hulladékszállítást, ártalmatlanítást, dokumentációkezelést.

Hulladék szállítás, begyűjtés, kezelés

Veszélyes és nem veszélyes hulladékok közúti szállítása, begyűjtése és kezelése során szolgáltatást nyújtunk a hulladék termelő partnerek részére a hulladékok szakszerű végleges ártalmatlanításához. Szállító gépparkunk ADR-es gépjárművekből áll. Darabárus és tartányos tehergépjárműveinkkel, göngyöleg szükség szerinti biztosításával, szállítási előkészítéssel (csomagolás, jelölések, bárcák, stb.), tanácsadással segítjük partnereinket a szabályszerű hulladékgazdálkodási feladatok sikeres elérésben. A Fűzfői Ipari Parkban lévő Hulladékkezelő telephelyünkön az egyes ipari és veszélyes hulladékok szakszerű előkezelését végezzük, majd átadjuk végleges ártalmatlanításra.

Forródrót: +36 76 410 257
Ajánlatkérés
Az ajánlatkérés gombra kattintva kérjen tőlünk ajánlatot kötelezettségek nélkül. Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén.

2024 © Minden jog fenntartva!
weboldal készítés: webmestered.hu