Vízkezelés, purátortisztítás

Olaj-víz leválasztók, ülepítők, zsírfogó rendszerek üzemi karbantartását, tisztítását, a keletkezett hulladékok szakszerű kitermelését, szállítását, kezelését végezzük. A tisztítás történhet egyedi megrendeléssel és ütemezett (évente több alkalommal) tisztítás keretében. Speciális technológiánknak köszönhetően csak a hulladékot termeljük ki és szállítjuk el ártalmatlanításra, a tiszta vizet nem. Ennek eredménye a hulladék minimalizálás, melynek köszönhetően a Megrendelő környezetterhelése és költségei is jóval alacsonyabbak.

Az egyedi tisztító rendszerrel felszerelt géppark önmaga képes a víztelenítést, iszapkitermelést, csatorna tisztítást és a mosást is elvégezni. Engedélyeink birtokában jogosultak vagyunk beszállással végzett tevékenység keretében az aknákban végzett tisztítások, karbantartások elvégzésére is. Munkavállalóink jól képzett, vizsgázott kollégák, akik magas szintű munkáját az összeszokottság, tapasztalat és minőség jellemzi.

Forródrót: +36 76 410 257
Ajánlatkérés
Az ajánlatkérés gombra kattintva kérjen tőlünk ajánlatot kötelezettségek nélkül. Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén.

2024 © Minden jog fenntartva!
weboldal készítés: webmestered.hu